Juwelier Postma > Algemeen  > Movement MVMT

Movement MVMT

Nieuw in ons assortiment is het merk “MVMT” ook wel “Movement” genoemd.

Met de moderne horloges wil het team designers achter dit merk de wereld wakker schudden met innovatieve en betaalbare luxe horloges. De ontwerpen zijn zeer functioneel en minimalistisch vormgegeven.

De MVMT horloges worden keer op keer uitgebracht in nieuwe collecties en zijn verkrijgbaar in unisex modellen. Uitgevoerd in uni kleuren zijn de horloges van dit merk zonder moeite draagbaar met iedere mogelijke outfit.

 

DE GESCHIEDENIS
In het jaar 2013 besloten twee vrienden, Jake Kassan en Kramer LaPlante, te stoppen met hun opleiding. Beiden hadden een stevige interesse in design horloges, maar vonden de prijzen voor trendy hoogwaardige horloges te hoog.

Jake en Kramer wilden de wereld veroveren met goede horloges die middels een zeer innovatieve online marketing campagne werden geïntroduceerd. Middels een Crowdfunding campagne haalden ze het geld bij elkaar om hun merk MVMT te starten.

Tegenwoordig dragen bijna twee miljoen mensen over de hele wereld MVMT horloges.
Twee maal per jaar werken de designers van het merk aan een nieuwe collectie horloges.

DE HORLOGES VAN MVMT
Ben je op zoek naar een strak vormgegeven horloge dat je op ieder gewenst moment kunt combineren met je outfit? Wil je gebruik maken van een innovatief uurwerk gemaakt van slijtvaste materialen?
Dan kies je voor een van de MVMT horloges in onze winkel.