Diensten

Hieronder vindt u een overzicht met een korte introductie van onze diensten. Heeft u nog (andere) vragen? Bel ons gerust!

Gaatjes prikken

Bij ons kunt u terecht om gaatjes te prikken vanaf de leeftijd van 4 jaar. Wij vinden het belangrijk dat de gaatjes gelijk zitten en daarom schieten wij oor voor oor. Wij vragen u hiervoor bij ons eerst een afspraak te maken.

Graveren

Een sieraad, horloge, relatie- of geboortegeschenk... dit zijn slechts voorbeelden van artikelen die wij kunnen graveren. Ook is het mogelijk om een foto of vingerafdruk te laten plaatsen, dit wordt gedaan d.m.v. lasergraveren.

Taxatie

Bij diefstal of verlies, voor uw verzekering, maar ook in geval van erfenissen, schenkingen of de aan- of verkoop van kostbare juwelen is een correcte waardebepaling is van groot belang. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres!

Batterij vervangen

Staat uw horloge stil? Laat de batterij dan altijd door een juwelier vervangen! Omdat wij op dagelijkse basis horlogebatterijen vervangen is de kans op beschadigingen aan je horloge of uurwerk minimaal.

Reparaties

Uw horloge laten vallen en de wijzers liggen los? Een ring die op maat gemaakt moet worden? Onze horlogemaker, goudsmid en leveranciers staan tot onze beschikking om vakkundig uw sieraad/horloge te repareren.

Inruil oud goud

Al uw goud toetsen wij op gehalte en op echtheid, vervolgens wordt het gewogen en berekenen wij de waarde. U ontvangt de inruilwaarde als kortingbedrag op een nieuw horloge of sieraad. Let op: Legitimatiebewijs is hierbij verplicht!

Ontwerpen

Alles begint met een idee, uw persoonlijke wensen en stijl. Deze komen terug in een schets aan tafel. Samen komen we tot een schitterend uniek sieraad dat je past voor het leven! Ook kunnen wij bijvoorbeeld de (edel)stenen uit uw huidige sieraad halen en daar iets geheel anders van maken. Mogelijkheden te over dus.

Service & Onderhoud

Regelmatig en goed onderhoud voorkomt kostbare reparaties aan horloges en sieraden. Laat uw horloge of sieraad dan ook jaarlijks schoonmaken en controleren om slijtage tijdig te constateren en eventueel te laten herstellen.

Parels

Parels zijn kostbaar en vragen om een zorgvuldige behandeling, het beste dat u voor uw parels kunt doen is ze veel dragen. Is uw parelsnoer gebroken, versleten en/of uitgerekt? Dan kunt u bij ons terecht om uw parelsnoer opnieuw te laten rijgen en/of knopen. Als u het parelsnoer vaak draagt, is het verstandig deze één maal per jaar opnieuw te laten rijgen. Zo kunt u voorkomen dat u uw dierbare parels verliest.

Vragen?

Bel ons, stuur een email of kom langs in de winkel.